Вітаємо Вас, Гість!
Вівторок, 19.03.2024, 13:51
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Категорії розділу

ДІЯЛЬНІСТЬ "ПРОСВІТИ" [5]
НОВИНИ ВИДАВНИЦТВА [18]
Що відбувається у херсонській філії видавництва "Просвіта". Анонси нових книжок.
ОНОВЛЕННЯ ПОРТАЛУ [7]
КОНКУРСИ, ФЕСТИВАЛІ... [22]
Увага! Важлива інформація для творчих людей.
ІНШІ НОВИНИ [8]

Наше опитування

Ваші відповіді допоможуть нам покращити сайт.
Дякуємо!

Як Ви потрапили на наш портал?
Всього відповідей: 59

Висловити власну думку з приводу того чи іншого опитування Ви можете на нашому форумі.

Теги

...і про погоду:

Погода від Метеонова по Херсону

Архів записів

Календар

«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Форма входу

Пошук

Пошукаємо...

Важливо!

У Херсоні!

Оперативна поліграфія у Херсоні. Бланки, листівки. Друк книг. Різографія, тиражування

Нова фраза

Цікава фраза з сайту
"Нові сучасні афоризми"

...

Наш портал:

,
Цифри:
PR-CY.ru
За якістю - золотий:

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Херсонский ТОП
free counters

Головна » ДІЯЛЬНІСТЬ "ПРОСВІТИ"
Відомий український педагог Василь Сухомлинський стверджував: "Рідна мова – це чиста криниця душі народної". Саме задля збереження екології душі української дитини Херсонським обласним обєднанням Всеукраїнського товариства "Просвіта" імені Тараса Шевченка за місяць до святкування величного Дня української писемності було зорганізовано і проведено низку культурно-масових заходів під гаслом: "Українська мова – мова єднання".

У селі Східне Білозерського району Херсонської області серед учнів місцевої школи 3 жовтня поточного року відбулася презентація поетичних збірок українських поетів Олега Олексюка "Від берега "Я" до пристані "Ти" та Василя Мелещенка "Відкриття душі", які нещодавно вийшли друком у Херсонській філії Видавничого Центру "Просвіта".

За ініціативи дирекції Херсонського обласного Палацу молоді і студентів 11 жовтня 2014 року у переповненій концертній залі закладу відбувся фінал ХІІ Всеукраїнського фестивалю військово-патріотичної творчості "Оберіг". ... Читати далі »
Категорія: ДІЯЛЬНІСТЬ "ПРОСВІТИ" | Переглядів: 5821 | Додав: DivaDii | Дата: 09.12.2014 | Коментарі (0)

Вже майже пів року від серця до серця торує шлях землями неньки України Всеукраїнська акція "Вишиваємо разом", яка має на меті зберегти єдину країну з її унікальними етнокультурними особливостями. Починаючи з Вінницької області, мешканці кожної із 25 областей нашої неймовірно красивої і сповненої талантами Вкраїни, вишивають хрестиком герб малої Батьківщини, а територію свого регіону вишивають нитками тих кольорів, які є на прапорі зазначеної області. Кількість учасників акції-естафети з переходом вишиваної карти України з однієї області в іншу зростає в геометричній прогресії. Тож недаремно цій акції пророчать увійти і до книги рекордів України і до книги рекордів Гінеса.

Креативні вишивальниці Запоріжжя в ніч з 27 на 28 листопада цього року передали вишивану красуню просвітянам Херсонщини.
Понад 130 мешканців Херсонщини, незважаючи на похмуру та холодну негоду, відгукнулися на запрошення Херсонського обласного об'єднання Всеукраїнського товариства "Просвіта" імені ... Читати далі »
Категорія: ДІЯЛЬНІСТЬ "ПРОСВІТИ" | Переглядів: 3447 | Додав: DivaDii | Дата: 09.12.2014 | Коментарі (0)

Національна Спілка письменників України, Всеукраїнське товариство «Просвіта» ім. Тараса Шевченка, комітет з питань культури і духовності Громадської ради при обласній державній адміністрації та Цюрупинська районна організація Суспільна Служба України звертається до всіх, хто небайдужий до творчості відомого українського письменника, поета, драматурга, Заслуженого діяча мистецтв України Миколи Івановича Братана з проханням надати фінансову допомогу для ушанування пам’яті нашого земляка.

Кошти перераховувати на р/р: Цюрупинська районна організація Суспільна Служба України, код ОКПО 25801310, р/р 2600201691821у Херсонському відділенні «Укрексімбанка», МФО 352639 (з приміткою: «На вшанування пам’яті М.І.Братана»).

Категорія: ДІЯЛЬНІСТЬ "ПРОСВІТИ" | Переглядів: 1353 | Додав: DivaDii | Дата: 28.04.2010 | Коментарі (1)

Запрошуємо!
16 квітня 2010 р. о 15.00
Велика зала Херсонського музичного училища

Концерт
"Мови світу наснажують "Просвіту"

Під патронатом херсонського міського голови Володимира Сальдо
Херсонське музичне училище
Комітет з питань культури і духовності Громадської ради при облдержадміністрації

за участю
Народного артиста України
Харіса Ширінського

Лауреата міжнародних і всеукраїнських конкурсів вокалістів, студентки II курсу Херсонського музичного училища
Анжеліки Першанової


Вхід вільний



Отличный бар, кафе, ресторан в Киеве со скидкой от сайта Webskidka.com
Категорія: ДІЯЛЬНІСТЬ "ПРОСВІТИ" | Переглядів: 1581 | Додав: DivaDii | Дата: 13.04.2010 | Коментарі (0)

2 грудня в приміщенні Херсонської обласної наукової універсальної бібліотеки імені Олеся Гончара за ініціативи Херсонського обласного осередку Всеукраїнської молодіжної громадської організації "Молода Просвіта" відбулася презентація нових українських видань Херсонської філії Видавничого центру "Просвіта".
Слід відзначити, що в ці кризові часи, коли Херсонщина залишається областю, де книговидання не передбачено бюджетом регіону, коли йде адміністративний тиск з боку владних структур, тобто практичне виштовхування на маргінал - викидування з власного приміщення правління ХОО НСПУ, дирекція ХФ ВЦ "Просвіта" вдається до неймовірного, залишаючись і надалі привабливим видавництвом на теренах Смаглявої Таврії. Якщо минулого року різографія видавництва в кількості і якості досягла найбільших результатів, а саме 36 високоякісних книжкових видань побачило світ, то цього року 20 оригінальних видань порадували істинних шанувальників красного письма. Третій випуск молодіжного альманаху "Виши ... Читати далі »
Категорія: ДІЯЛЬНІСТЬ "ПРОСВІТИ" | Переглядів: 1660 | Додав: DivaDii | Дата: 03.12.2009 | Коментарі (0)