Вітаємо Вас, Гість!
Субота, 20.04.2024, 12:30
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Категорії розділу

Наше опитування

Ваші відповіді допоможуть нам покращити сайт.
Дякуємо!

Чи отримали Ви корисну інформацію на нашому порталі?
Всього відповідей: 35

Висловити власну думку з приводу того чи іншого опитування Ви можете на нашому форумі.

Теги

...і про погоду:

Погода від Метеонова по Херсону

Архів записів

Календар

«  Серпень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Форма входу

Пошук

Пошукаємо...

Важливо!

У Херсоні!

Оперативна поліграфія у Херсоні. Бланки, листівки. Друк книг. Різографія, тиражування

Нова фраза

Цікава фраза з сайту
"Нові сучасні афоризми"

...

Наш портал:

,
Цифри:
PR-CY.ru
За якістю - золотий:

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Херсонский ТОП
free counters



Життя "Просвіти"

Головна » 2010 » Серпень » 03
За ініціативи Херсонського обласного осередку Всеукраїнської молодіжної громадської організації "Молода Просвіта" та Молодіжної Ради при обласній державній адміністрації в приміщенні Палацу молоді і студентів обласної ради відбулось засідання круглого столу "Голос Батьківщини", присвячений 65 річниці Великої перемоги над фашизмом.
В роботі круглого столу взяли голова Молодіжної ради при облдержадміністрації Євген Криницький, голова обласного осередку ВМГО "Молода Просвіта" Наталя Кудрявченко, голова обласного об'єднання ВУТ "Просвіта" імені Тараса Шевченка Олег Олексюк, голова обласної організації НСПУ Василь Загороднюк, заслужений працівник культури України, поет Василь Мелещенко, композитор Валерій Другальов, кандидат філологічних наук, доцент Херсонського державного університету Галина Бахматова, молоді літератори з Цюрупинського, Білозерського, Голопристанського, Чаплинського, Горностаївського та Бериславського районів, вчителі шкіл Херсона, бібліотекарі обласних бібліотек, ... Читати далі »
Категорія: Відбулося | Переглядів: 1438 | Додав: DivaDii | Дата: 03.08.2010 | Коментарі (0)

Творчість Анатолія Щербини завжди радує шанувальників доброзичливого віршотворення. У кожному рядку його віршів читач відчуватиме тепло щиросердної людини, яка вболіває усіма фібрами душі за справедливість на землі українській, за долю простого хлібороба, власне за долю неньки-України.
І те, що напередодні Дня Незалежності нашої держави поет нагадав дітям України про найсвятіше — про маму — це невипадково.
Можливо, що під час подолання книзи економічної, під час нескінченного періоду дикого накопичення капіталу більшість учасників державотворення забула про власну українську духовність. А відродження цієї духовності можливе лише з відродження почуття Любові: любові до Божої Матері, до матері-України, до рідної матусі, яка дарувала вам життя, яка наснажила творити Добро. Цінуймо це у собі! Читаймо нову збірку Анатолія Щербини "Мати", яка щойно вийшла друком у херсонськ ... Читати далі »

Категорія: Інше | Переглядів: 1490 | Додав: DivaDii | Дата: 03.08.2010 | Коментарі (0)