Вітаємо Вас, Гість!
П`ятниця, 19.04.2024, 14:34
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Категорії розділу

Наше опитування

Ваші відповіді допоможуть нам покращити сайт.
Дякуємо!

Чи отримали Ви корисну інформацію на нашому порталі?
Всього відповідей: 35

Висловити власну думку з приводу того чи іншого опитування Ви можете на нашому форумі.

Теги

...і про погоду:

Погода від Метеонова по Херсону

Архів записів

Календар

«  Березень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Форма входу

Пошук

Пошукаємо...

Важливо!

У Херсоні!

Оперативна поліграфія у Херсоні. Бланки, листівки. Друк книг. Різографія, тиражування

Нова фраза

Цікава фраза з сайту
"Нові сучасні афоризми"

...

Наш портал:

,
Цифри:
PR-CY.ru
За якістю - золотий:

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Херсонский ТОП
free counters



Життя "Просвіти"

Головна » 2010 » Березень » 18 » «ЛітеRRа» запрошує у гості
21:55
«ЛітеRRа» запрошує у гості
Чи багато у Херсоні місць, де можна не просто культурно відпочити, а й познайомитися з цікавими, неординарними людьми та навіть виступити з власною творчістю, спробувати заявити про себе? На жаль – одиниці.
Днями працівники Херсонської обласної бібліотеки для юнацтва імені Бориса Лавреньова спільно з юними поетами обласної організації «Молода просвіта» відкрили власний культурно-мистецький заклад відпочинку – першу в області молодіжну літературну кав’ярню «ЛітеRRa».
З півсотні відвідувачів літературних посиденьок захоплено слухали витончену інтимну лірику, знайомилися між собою та розважалися. А найвідважніші декламували власні вірші, котрі, можливо, стануть для них першими кроками у літературне життя.

Аби привітати організаторів та гостей з відкриттям молодіжної літкав’ярні, до бібліотеки завітав новий, але уже знаний в області музичний гурт «Город неспящих». Подарувавши присутнім кілька авторських пісень, хлопці поділилися приємними враженнями від побаченого на заході та побажали організаторам й надалі збирати повну залу та проводити такі ж цікаві вечори.
Завітав на відкриття кав’ярні й херсонський художник Олександр Тепляков. Протягом літературних посиденьок автор створив та презентував кілька жартівливих шаржів на учасників заходу.
Бібліотекар читальної зали Юлія Коваль сподівається, що нові посиденьки у літкав’ярні збиратимуть все більше учасників та гостей і стануть доброю традицією у культурно-мистецькому житті міста.
- Чергові зустрічі плануємо робити тематичними. Наприклад, вечір інтимної поезії чи літератури рідного краю, - розповідає Юлія Коваль. – Наша бібліотека для юнацтва, тож за підтримки «Молодої просвіти» кожного разу будемо знайомити присутніх з творчістю молодих херсонських обдарувань. Наступного разу плануємо влаштувати майстер-клас з латиноамериканського танцю сальса та автограф-сесію відомих херсонських письменників.
Чергові літературні посиденьки за філіжанкою запашної кави у бібліотеці планують проводити останнього четверга кожного місяця. Тож якщо хочете заявити про власну творчість, чи просто культурно відпочити, насолоджуючись неповторною поезією, обов’язково завітайте до літературної кав’ярні.
Вадим ЛУБЧАК
Категорія: Запрошуємо! | Переглядів: 1053 | Додав: DivaDii | Теги: ЛітеRRa | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]